Västml. Distr.idrottsförb.

God Jul & Gott Nytt År

(2017-12-13 15:37)
Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna vill önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt Idrottsår. Vårt kansli kommer att vara stängt mellan den 25/12 2017 -7/1 2018.

Skatteverket inbjuder till två olika webbseminarier där du gratis kan medverka via dator, mobiltelefon eller surfplatta. Det finns också två datum då ni är välkomna till oss på Idrottens Hus och se Skatteverkets seminarier tillsammans med oss.

Julgåva till Cancerfonden

(2017-12-11 09:04)
Istället för julklappar har vi gemensamt valt att ge en gåva för livet genom att skänka pengar till Cancerfonden. Ett bidrag för möjligheten att finansiera cancerforskningen i Sverige.

Inspiration, mingel, föreläsning och nätverksbyggande. Det blev en härlig och uppskattad kväll när Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna igår mötte några av alla viktiga kontaktpersoner från länets idrottsföreningar.

Malmö, Halmstad och Östersund har möjlighet att få Riksidrottsuniversitet Eskilstuna, Västerås, Kristianstad, Karlskrona och Trollhättan erbjuds bli Elitdrottsvänliga lärosäten.

Skatteverket bjuder in till webbseminarier - "Idrottsföreningen som arbetsgivare" och "Idrottsföreningen lämnar kontrolluppgifter".

Vårens utbildningskatalog är här! Ta en titt för att se vad som passar dig och din förening.

#MeToo är en hashtag som skapades för att uppmärksamma hur omfattande sexuella trakasserier är mot kvinnor. I dagsläget har #MeToo inneburit en rad upprop från kvinnor i olika branscher. Nu kommer även ett upprop från idrotten #Timeout.

Jag välkomnar uppropen #MeToo och #Timeout och den uppmärksamhet som nu sprids.

Utbildningswebben Inkluderande idrott riktar sig till dig som är förtroendevald, anställd, ledare eller tränare i en förening eller ett förbund.

Stiftelsen Klackbergsgårdens tillgångar är nu så begränsade att några ansökningar om lägerbidrag för första halvåret 2018 inte kommer att behandlas.

Salaortens Ryttarförening är en av föreningarna som tävlar på Instagram med #svettochwatt "Vi försöker alltid tänka energismart" berättar verksamhetschef Emma Öqvist när vi hälsar på.