Kolsva IF:s Fotbollsskola 2015

2015-03-19 12:41
Vi arrangerar Landslagets Fotbollsskola även i år!
  • Uppdaterad: 2015-03-19 12:46

Landslagets fotbollskola startades hos det Svenska Fotbollsförbundet för att fler individer ska få möjligheten att upptäcka hur roligt det är med fotboll. Därför är det dags att inta Varghedens IP för att ännu ett år ta del av denna roliga upplevelse med fotbollskolan.
Årets fotbollskola kommer äga rum måndag-torsdag v.25.
Barn mellan åldrarna 6-13 är välkomna att delta. Avgift för deltagande i fotbollskolan är 650 kr (syskonrabatt 150:-) och barnen får då bland annat en t-shirt, boll, vattenflaska och dagar fyllda med fotbollsupplevelser. Lunch och mellanmål ingår också.

Anmäl dig här!

Vi ser fram emot en härlig fotbollsvecka!!

Skribent: Patrik Skoglund