Kolsva-Kungsör 5-3

Äntligen vinst!

2016-06-21 13:44
  • Uppdaterad: 2016-06-21 14:00

Äntligen kom så årets första vinst i serien! Kungsör stod för motståndet o det som såg ut att bli en promenadseger blev onödigt spännande. Redan efter 10 min ledde vi med 3-0 till oss. 1-0 gjorde Julia efter pass från Lova. Julia tog emot bollen drev en motståndare o satte sen skottet i mål.2-0 nästan identiskt fast nu var det Julia som Passade Lova o Lova gjorde mål. Vi fortsatte att dominera o Linnea fick på ett högt o fint skott som en motståndare tog med handen o domaren blåste straff. Bollen hade annnars gått i mål. Linnea fick ta den själv o satte den bergsäkert i målvaktens vänstra hörn. Detta var Linneas första mål o hon o vi alla i laget blev såklart jätteglada för hennes skull. Tyvärr så var inte Paula o Martin på plats utan kom typ 3 min senare...... :). Efter detta fortsatte vi att skapa chanser. Bl a så passade Alice fram Amanda som sköt ett skott som målisen gjorde en fin räddning på. Julia sköt flera skott men inget gick in. Linnea hade ett bra läge men fick bollen lite för långt ifrån sig så en motståndare kunde avvärja chansen. Ananya gjorde sin första match för oss o hon var jättenära att göra mål men målisen gjorde återigen en bra räddning o Alice var framme på returen men hon räddae igen. Efter detta lyckas Kungsör kontra in 2 mål pga dåligt hemjobb av hela laget så Klara blev själv mot 2 styckna Kungsörsspelare. Kul att vi törs vara offensiva men det får inte gå till överdrift..... I början av andra gör också Kungsör 3-3 o jag o Tobias fattar ingenting. Vi borde ha lett matchen med typ 7-1 istället! Blev alltså nervigt o båda lagen skapar chanser, vi dock flest o tillslut får vi utdelning. Kungsör tar med handen igen o vi får straff som Julia sätter säkert. Strax därefter skjuter Amelia ett skott som målisen gör ett litet misstag på o släpper. Vi vinner med 5-3. Som jag skrivit så blir matchen helt i onödan nervig o jämn! Kul med en vinst men jag var inte helt nöjd efter matchen kan ja säga.... :). Ananya gör en bra första match, blir en tillgång för oss.

Skribent: Anders Lindroth
731 12 Kolsva