Romfartuna-Kolsva 5-1

2016-06-28 11:16
  • Uppdaterad: 2016-06-28 11:26

Vi mötte Romfartuna för andra gången i år i den sista matchen för vårsäsongen. Vi förlorade förra matchen med 0-4 o det blev tyvärr förlust med 1-5 denna gång men det kändes bra när deras tränare kom fram till oss efter matchen o nästan bad om ursäkt att dom vunnit! Sett till spel o chanser hade oavgjort varit mest rättvist! Vi hade lite målvaktsproblem till denna match då både Linnea o Signe var bortresta så Agnes o Lova delade på jobbet o gjorde det helt godkänt. Det roligaste med matchen var att vi var på deras planhalva o spelade mycket. Annars brukar vi vara tillbakapressade o sen kontrar vi med nu fick vi äntligen till det med långa anfall som vi talat om så länge att vi ska försöka ha. Vi låg under med 0-3 i halvtid trots en hel massa chanser, men sen gjorde Lova 1-3 på pass från Ananya. Vi fortsatte att spela bra o skapa chanser men tyvärr var det Romfartuna som gjorde målen....Hela laget får mer än godkänt för sin insats med ett litet extra plus till Nebal o Ananya. Nebal springer o kämpar o gör det jättejobbigt för motståndarna. Nu börjar hon få ordning på bollkontrollen också o var nära att göra sitt första mål också. Ananya är lugn o säker med bollen o även hon var väldigt nära att göra sitt första mål. Hoppas det lossnar med det uppe i Sunne. :)

Skribent: Anders Lindroth
731 12 Kolsva